Diorama collectief
De organisatie achter de A4, A5 en A6 Diorama wedstrijden

Het Diorama Collectief werkt samen met meerdere partners om de Diorama wedstrijden mogelijk te maken. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht. 

Bentink Modelspoor Apeldoorn


Bentink Modelspoor is al geruime tijd onze partner en heeft al bijgedragen aan meerdere  A5 en A6 Diorama wedstrijden. Ook voor de A4 Diorama wedstrijd 2024 is Bentink Modelspoor de sponsor door het beschikbaar stellen van prijzen. Bentink Modelspoor heeft een zeer groot en uitgebreid assortiment met High end scenery en gereedschap voor het maken van een modelspoorbaan en Diorama. 


Klik hier voor de Bentink Modelspoor website

Markenburg Maquettebouw en modelbouwMarkenburg is al sponsor sinds de eerste A4 Diorama wedstrijd in 2014 en levert ook een bijdrage aan de A4 Diorama wedstrijd 2024


Alles voor de modelbouw burgemeesters!

Markenburg ontwerpt en ontwikkelt onderdelen voor maquettes en modelbanen. Realisme en detail zijn de kernwaarden die we meenemen in ieder ontwerp.


In onze winkel vindt u met zorg gemaakte producten, deels gemaakt met de nieuwste technieken en deels gemaakt met de hand, maar helemaal gemaakt voor u. Ons uitgebreide en nog immer groeiende assortiment is beschikbaar in 1:160 (N), 1:87 (H0) en in toenemende mate ook in 1:220 (Z).


Klik hier voor de Markenburg website